![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mă gândeam de a obţine un Logitech S-220 sistem de difuzoare (http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech% Anii'20-220). Ce mi-a atras la acest lucru a fost faptul că aceasta a porturilor pentru microfon / căşti şi că este în bugetul meu ($ 40). Ce ma preocupa este ca sistemul are numai 17 waţi (9, pentru un sub, 4 pe difuzoare). Eu în general nu-mi activa pe vorbitori foarte tare. Când eu sunt de jocuri, I-mi folosesc căşti, care este de ce am nevoie de microfon / căşti porturi. Când oamenii sunt peste, am mulţime de obicei, în jurul meu calculator sa ma uit la un film. Sunt îngrijorat că 17 waţi-ar putea să nu producă suficient de sunet. Ce credeţi voi? În plus, poate voi recomandat orice bun difuzoare? Caut un sistem de difuzoare 2.1 sub 40 dolari, care are un mic / Jack căşti. |
|
| |||
| |||
| Acest sistem nu face rău, itll fi bine pentru uz general. Dacă aveţi o cameră mare şi place sa ma uit la un film tare cu decente de calitate, dumneavoastră va trebui să-şi petreacă un pic mai im-e frică. 17watts nu este la rău, şi Logitech este, de obicei, destul de decente. |
|
| |||
| |||
| În cazul în care nu este, bineînţeles, o exagerare - ar trebui să fie ok. E de calitate, care va avea de suferit, şi nu de capacitatea de a transforma totul, dar daca esti tot huddled până va fi bine. Nu este vorba de mulţi bani, aşa că aş lua-o, mai ales ca Logitech sunt, de obicei, destul de decente ca mctw spune. Apoi, dacă nu este destul de până la zero, sau vrei doar sa upgrade mai departe, oricum, le puteţi salva pentru un sistem mai bun, şi tu ştii că ai pierdut prea mult havn't bani. |
|
| |||
| |||
| Sună bine. Voi lua un set: D |
![]() |
|
| Marcaje |