az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Logitech S-220 - 17 Watt

Reply

Konu Araçları
Old 9 Haziran 2009, 13:31
Üye Grubu

Default Logitech S-220 - 17 Watt

Bir Logitech S-220 hoparlör sistemi almayı düşünüyordum (http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech% 20'ler-220). Bu gerçeği bu ve mikrofon için port / kulaklık var benim bütçe (40 $) içinde olduğu için beni çekti. Ya ben bu sistemin sadece alt için 17 watt (9, has endişeler 4 hoparlör başına). Ben genellikle çok yüksek benim hoparlörler dönüş yoktur. Ben oyun am, ben bu yüzden ben mikrofon / kulaklık bağlantı noktası gerekir benim kulaklık kullanın. Insanlar var, genelde benim bilgisayar bir film izlemek için yaklaşık kalabalık. Ben 17 watt kadar ses üretmek olabilir endişe duyuyorum. Siz düşünüyorsunuz?

Ayrıca, çocuklar iyi bir hoparlör tavsiye edebilirsiniz? Bir 2.1 hoparlör sistemi için 40 $ altında bir mikrofon / kulaklık jakına sahip arıyorum.
Old 10 Haziran 2009, 06:33
Üye Grubu

Bu sistem kötü, itll genel kullanım için iyi olmak yapmak değildir. Eğer büyük bir oda ve bir film iyi kalitede yüksek izlemek istiyorsanız sizin mi harcamak zorunda biraz daha korkuyor Sohbet. 17watts değil kötü olduğunu ve Logitech genellikle oldukça iyi olduğunu.
Old 10 Haziran 2009, 08:35
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by icu222much View Post
genelde benim bilgisayar etrafında kalabalık
Bu bir abartı değil - tamam olmalıdır.

Bu zarar olacak kalitede değil, yetenek bu kadar açın, ama o kadar iyi olacak eğer huddled duyuyoruz.

Bu çok fazla para, bu nedenle, özellikle Logitech genellikle oldukça mctw olarak iyi onu elde ediyorum's söyledi. Eğer bu değil oldukça yukarı sıfırdan, veya sadece daha fazla Zaten yükseltmek istiyorsanız, daha iyi bir sistem için kaydedebilir ve çok fazla para boşa havn't biliyorum.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 10 Haziran 2009, 13:38
Üye Grubu

Kulağa hoş geliyor. Ben bir dizi yakala edersiniz: D
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından