![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Bir Logitech S-220 hoparlör sistemi almayı düşünüyordum (http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech% 20'ler-220). Bu gerçeği bu ve mikrofon için port / kulaklık var benim bütçe (40 $) içinde olduğu için beni çekti. Ya ben bu sistemin sadece alt için 17 watt (9, has endişeler 4 hoparlör başına). Ben genellikle çok yüksek benim hoparlörler dönüş yoktur. Ben oyun am, ben bu yüzden ben mikrofon / kulaklık bağlantı noktası gerekir benim kulaklık kullanın. Insanlar var, genelde benim bilgisayar bir film izlemek için yaklaşık kalabalık. Ben 17 watt kadar ses üretmek olabilir endişe duyuyorum. Siz düşünüyorsunuz?
Ayrıca, çocuklar iyi bir hoparlör tavsiye edebilirsiniz? Bir 2.1 hoparlör sistemi için 40 $ altında bir mikrofon / kulaklık jakına sahip arıyorum. |
|
|
|||
|
|||
|
Bu sistem kötü, itll genel kullanım için iyi olmak yapmak değildir. Eğer büyük bir oda ve bir film iyi kalitede yüksek izlemek istiyorsanız sizin mi harcamak zorunda biraz daha korkuyor Sohbet. 17watts değil kötü olduğunu ve Logitech genellikle oldukça iyi olduğunu.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu bir abartı değil - tamam olmalıdır.
Bu zarar olacak kalitede değil, yetenek bu kadar açın, ama o kadar iyi olacak eğer huddled duyuyoruz. Bu çok fazla para, bu nedenle, özellikle Logitech genellikle oldukça mctw olarak iyi onu elde ediyorum's söyledi. Eğer bu değil oldukça yukarı sıfırdan, veya sadece daha fazla Zaten yükseltmek istiyorsanız, daha iyi bir sistem için kaydedebilir ve çok fazla para boşa havn't biliyorum. Benim Sistemi: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
Kulağa hoş geliyor. Ben bir dizi yakala edersiniz: D
|