менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Logitech S-220 - 17 Вт

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 червня 2009, 13:31
Член групи

Я думав про отримання Logitech S-220 Speaker System (http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech% 20S-220). Що привабило мене до цього той факт, що воно має порти для мікрофона / вихід для навушників і що вона знаходиться в межах мого бюджету ($ 40). Мене турбує те, що система має тільки 17 Вт (9 до півдня, у 4 колонки). Я взагалі не звертаються мої ораторів дуже голосно. Коли я гра, я використовую мої навушники і саме тому мені потрібні мікрофон / навушники порти. Коли люди пройшли, ми зазвичай юрмляться навколо мого комп'ютера, щоб подивитися фільм. Я боюся, що 17 ват не може виробляти достатню кількість звуку. Як ви думаєте, хлопці?

Крім того, можете ви, хлопці, рекомендовані будь-яких добрих ораторів? Я шукаю акустична система 2.1 нижче $ 40, який має мікрофон / навушники.
Old 10 червня 2009, 06:33
Член групи

Що система не робити погано, Itll буде добре для загального користування. Якщо у вас велика кімната і як дивитися фільм з гучним пристойної якості, Your Gonna доведеться витратити трохи більше їм страшно. 17watts це не погано, і Logitech, як правило, досить пристойні.
Old 10 червня 2009, 08:35
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав icu222much View Post
ми зазвичай юрмляться навколо мого комп'ютера
Якщо це не перебільшення - це повинно бути в порядку.

Це якість, яке буде страждати, а не здібності, щоб включити його, але якщо ви все, згорнувшись калачиком це буде добре.

Це не так багато грошей, так що я б отримати її, особливо в Logitech, як правило, досить пристойна якість mctw говорить. Тоді, якщо це не зовсім до нуля, або ви просто хочете оновити надалі в будь-якому випадку, ви можете заощадити на більш досконалу систему, і ви знаєте, Havn't даремно занадто багато грошей.
Old 10 червня 2009, 13:38
Член групи

Звучить добре. Я візьму набір: D
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.