![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я думав про отримання Logitech S-220 Speaker System (http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech% 20S-220). Що привабило мене до цього той факт, що воно має порти для мікрофона / вихід для навушників і що вона знаходиться в межах мого бюджету ($ 40). Мене турбує те, що система має тільки 17 Вт (9 до півдня, у 4 колонки). Я взагалі не звертаються мої ораторів дуже голосно. Коли я гра, я використовую мої навушники і саме тому мені потрібні мікрофон / навушники порти. Коли люди пройшли, ми зазвичай юрмляться навколо мого комп'ютера, щоб подивитися фільм. Я боюся, що 17 ват не може виробляти достатню кількість звуку. Як ви думаєте, хлопці? Крім того, можете ви, хлопці, рекомендовані будь-яких добрих ораторів? Я шукаю акустична система 2.1 нижче $ 40, який має мікрофон / навушники. |
|
| |||
| |||
| Що система не робити погано, Itll буде добре для загального користування. Якщо у вас велика кімната і як дивитися фільм з гучним пристойної якості, Your Gonna доведеться витратити трохи більше їм страшно. 17watts це не погано, і Logitech, як правило, досить пристойні. |
|
| |||
| |||
| Якщо це не перебільшення - це повинно бути в порядку. Це якість, яке буде страждати, а не здібності, щоб включити його, але якщо ви все, згорнувшись калачиком це буде добре. Це не так багато грошей, так що я б отримати її, особливо в Logitech, як правило, досить пристойна якість mctw говорить. Тоді, якщо це не зовсім до нуля, або ви просто хочете оновити надалі в будь-якому випадку, ви можете заощадити на більш досконалу систему, і ви знаєте, Havn't даремно занадто багато грошей. |
|
| |||
| |||
| Звучить добре. Я візьму набір: D |