![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Моят нов компютър пристигна днес стартира свързващ всичко и всичко ей работила ------, докато аз се опитах високоговорителите (Logitech S220 2.1) Аз съм много сигурен, че сте свързан ги и фирмата, която поставя бр заедно за мен Каза ми, те са инсталирани на всички най-новите драйвери за всичко. Той е в действие Изглед от пътя. Моля, помогнете това е прекрасно компютър, но без звук, че е малко куц. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моят съвет е първо опитайте unplugging тях и пускането им обратно в просто кутия. Ако тя все още не работи, опитайте някой слушалки в гнездото и се види дали те работят. проверка, ако те работят на батерии. ако не успее, проверете ръководството (Знам, че това е скучно, но поне ще получите звук)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие DONT необходимостта водачите за външни лектори, се уверете, че имате този plueeged на правилното място и се уверете, че имате звук драйвери за вашата карта
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Също така, обикновено, когато се свързвате или изключвате всичко свързано с аудио контакти, бързо ще се появи на екрана, както казваш нещо е изключен, или което показва какво е компонент, който е просто били свързани, и трябва да ви кажа какво цвят пристанища са използвани, за които компоненти, IE високоговорители, подизпълнители, микрофон др Двойна проверка, за да гарантираме, че ще включва вашите говорители в правилния порт, трябва да е светло синьо един.
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Logitech S-220 - 17 Уотс | icu222much | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 10 Юни 2009 13:38 |
| Клавиатура Logitech G19 | YRTNEG | Общи Хардуер Чат | 12 | 16-то Апр 2009 07:54 |
| Не мога да се отърва от Logitech MouseWare Driver | mekon | Общи Софтуер Чат | 1 | 26 Jan 2009 06:27 |
| Wanted: Logitech G7 | Krlll | CJ Used Пазар | 4 | 16 май 2008 14:23 |
| Logitech g15 клавиатура | Jack06 | Общи Хардуер Чат | 1 | 11 ноември 2007 18:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |