![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Můj nový PC dorazila dnes začala připojení a všechno hej všechno pracoval ------ dokud jsem reproduktorů (Logitech S220 2.1) Jsem si jistá, že jsem připojen jejich práva a společnosti, které dal dohromady ks pro mě Řekl mi, že všechny nainstalované nejnovější ovladače pro všechno. Běží Vista na cestě. Prosím pomozte je to pěkný kus, ale bez zvuku je to trochu kulhá. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moje rada je první pokus odpojením a jejich uvádění zpět jen zapouzdřit. Pokud to stále nefunguje, zkuste některá sluchátka do zásuvky a podívejte se, jestli fungují. zkontrolovat, zda jsou spuštěny na baterie. Nepodaří-li všechny, podívejte se do manuálu (Já vím, je to nuda, ale alespoň získáte zvuk)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vám dont potřeba ovladače pro externí reproduktory, zkontrolujte, zda máte tem plueeged na správném místě a ujistěte se, že jste ovladače zvukové karty
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také, a to obvykle při připojení nebo odpojení cokoliv, co se týká zvuku zásuvky, výzva se objeví na obrazovce, ať ti něco byl odpojen, nebo naznačuje, co je součást, která je právě připojen, a měl by říct, co barvu porty používané pro které komponenty, IE reproduktory sub, mikrofon atd. Zkontrolujte, abyste se ujistili, že jste vkládání vašich reproduktory do správného portu, by měly být světle modrou.
|
| |||
| |||
| Citace:
|