![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Το νέο pc έφθασε σήμερα, άρχισε να συνδέει τα πάντα και τα πάντα hey λειτούργησε μέχρι ------ Προσπάθησα τα ηχεία (Logitech S220 2.1) είμαι πολύ σίγουρος ότι έχω συνδεθεί τους δικαίωμα και ότι η εταιρεία που το pc μαζί μου Μου είπαν ότι είχαν εγκαταστήσει όλα τα τελευταία προγράμματα οδήγησης για τα πάντα. Είναι αντίθετη με τον τρόπο Vista. Παρακαλώ βοηθήστε είναι υπέροχη, αλλά χωρίς ήχο pc είναι λίγο κουτσός. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η συμβουλή μου είναι πρώτα προσπαθήστε αποσυνδέσετε τους και τη διάθεσή τους στο πίσω μόνο εγκλείω σε θήκη. εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί δοκιμάστε μερικές ακουστικά στην πρίζα και να δούμε αν αυτοί εργάζονται. ελέγξτε εάν λειτουργούν με μπαταρίες. εάν όλα αποτύχουν, ελέγξτε το εγχειρίδιο (το ξέρω ότι είναι βαρετή, αλλά τουλάχιστον θα έχετε ήχο)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont σας χρειάζεται οδηγούς για τα εξωτερικά ηχεία, βεβαιωθείτε ότι έχετε TEM plueeged στο σωστό μέρος και να βεβαιωθείτε ότι έχετε ήχο τους οδηγούς για την κάρτα σας
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, συνήθως όταν συνδέετε ή αποσυνδέετε οτιδήποτε σχετίζεται με την υποδοχές ήχου, μια προτροπή, θα εμφανιστεί στην οθόνη, σας λέει κάτι, είτε έχει αποσυνδεθεί, ή υποδεικνύουν ποια είναι τα συστατικά της είναι ότι μόλις συνδεδεμένη, και θα πρέπει να σας πω τι χρώμα είναι λιμένων συστατικά που χρησιμοποιούνται για την οποία, IE ομιλητές, υπο, μικρόφωνο κ.λπ. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι είστε τοποθετήσετε ηχεία σας στη σωστή θύρα, θα πρέπει να είναι το μπλε φως.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Logitech S-220 - 17 Watts | icu222much | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 10 Ιουν 2009 13:38 |
| Logitech G19 Keyboard | YRTNEG | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 16 Απρ 2009 07:54 |
| Δεν μπορεί να απαλλαγεί από Driver Logitech MouseWare | mekon | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 26 Ιαν 2009 06:27 |
| Wanted: Logitech G7 | Krlll | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 4 | 16η Μαΐου 2008 14:23 |
| Logitech G15 πληκτρολόγιο | Jack06 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 11 Νοε 2007 18:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |