![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Moj novi pc stigao danas, povezuje sve i počelo hej sve radili ------ sve dok ja pokušao govornika (logitech S220 2.1) Im 'ljepušan siguran sam spojen njih pravo i tvrtki koji je udario pc zajedno za mene mi je rekao da je imao instalirane sve najnovije drivere za sve. Ona prometuje Vista putem. Please help It's a lovely pc, ali bez zvuka je malo šepav. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moj savjet je prvi unplugging pokušajte ih i stavljajući ih u samo obložiti. Ako i dalje ne radi, probajte neke slušalice u utičnicu i vidi ako rade. provjerite je li su pokrenuti na baterije. ako sve ne uspije, provjerite priručnik (znam da je dosadno, ali barem ćete dobiti zvuk)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ti ne trebaju driveri za vanjske zvučnike, provjerite imate li plueeged tem u pravo mjesto i provjerite imate li zvučne drivere za svoju karticu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isto tako, obično kada spojite ili odspojite sve što se odnosi na audio utičnice, neodlozzno će se pojaviti na ekranu, ili vam nešto je nejasan, ili sugerira što sastavni je da je samo bio povezan, i trebala bi ti reći što su boje lukama koristi za koje komponente, zvučnici IE, sub, mikrofon itd. Dvaput provjerite da li ste umetanju vaše zvučnike u ispravan port, trebalo bi svjetlo plava jedan.
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Logitech S-220-17 W | icu222much | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 10. lipnja 2009 13:38 |
| Logitech G19 Keyboard | YRTNEG | General Hardware Chat | 12 | 16. travanj 2009 07:54 |
| Ne može se odstraniti Logitech Mouseware Vozač | mekon | Općenito Software Chat | 1 | 26 siječanj 2009 06:27 |
| Wanted: Logitech G7 | Krlll | CJ Used Marketplace | 4 | 16. svibanj 2008 14:23 |
| Logitech g15 tastatura | Jack06 | General Hardware Chat | 1 | 11. studeni 2007 18:51 |
| Thread Tools | |
| |