![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Az új PC megérkezett ma kezdődött összekötő mindent hé mindent dolgozott ------ ig próbáltam a hangfalakat (Logitech S220 2,1) Én biztos vagyok benne, hogy van csatlakoztatva azokat, és a vállalat, amely alapján a PC és nekem elmondta, hogy már telepítette a legújabb meghajtókat mindent. Vista fut az úton. Kérem, segítsen, hogy ez egy szép, de hang nélkül db ez egy kicsit béna. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt javaslom először próbálja kihúzásával és üzembe vissza csak beládáz. Ha még mindig nem működik, próbálja meg néhány fejhallgató az aljzat, és ha a munka. Ellenőrizze, hogy van elem. ha nem, nézze meg a kézikönyv (Tudom, hogy unalmas, de legalább kapsz hang)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ön dont szükség a járművezetők a külső hangszóró, győződjön meg arról, hogy ebben az plueeged a megfelelő helyen és győződjön meg róla, hogy a megbízható illesztőprogramok a kártya
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Is, általában akkor, amikor csatlakozni, vagy húzza ki semmit, hogy a hang aljzatok, gyors fog megjelenni a képernyőn, vagy mondani valamit már megszakad, vagy arra utal, amit a komponens, hogy csak nem csatlakozik, és el kell mondani, milyen színű a kikötők felhasználni, amelyek alkotórészei, például a hangszórók, sub, mikrofon, stb Ellenőrizzük, hogy biztosan csak behelyezésénél a felszólalók a megfelelő portot kell a fény kék.
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Logitech S-220 - 17 Watt | icu222much | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 10. június 2009 13:38 |
| Logitech G19 Keyboard | YRTNEG | Általános fémáru Chat | 12 | 16. április 2009 07:54 |
| Nem tud megszabadulni Logitech MouseWare Driver | mekon | General Chat szoftver | 1 | 26. január 2009 06:27 |
| Wanted: Logitech G7 | Krlll | CJ Használt Piactér | 4 | 16. május 2008 14:23 |
| Logitech g15 billentyűzet | Jack06 | Általános fémáru Chat | 1 | 11. november 2007 18:51 |
| Téma eszközök | |
| |