![]() |
|
| |||
| |||
| הי, המחשב החדש שלי הגיע היום, הכל התחיל בחיבור היי הכל עבד עד ------ ניסיתי את הרמקולים (Logitech S220 2.1) אני די בטוח שאני כבר מחובר אליהם צודק החברה לשים את המחשב ביחד בשבילי אמרו לי שהם מותקנים כל מנהלי ההתקנים העדכניים ביותר על הכל. פועל Vista דרך אגב. בבקשה תעזור זה נחמד, אבל בלי מחשב זה נשמע קצת צולע. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| העצה שלי היא לנסות תחילה unplugging אותם לשים אותם בחזרה רק incase. אם זה עדיין לא עובד לנסות קצת את שקע אוזניות, ולראות אם הם עובדים. לבדוק אם הן פועלות על סוללות. אם הכל נכשל, בדוק את המדריך (אני יודע שזה משעמם אבל לפחות תקבל קולות)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך dont נהגים עבור רמקולים חיצוניים, ודא שיש לך tem plueeged את המקום הנכון כדי לוודא שיש לך קול מנהלי התקנים עבור כרטיס האשראי שלך
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן, בדרך כלל בעת חיבור או ניתוק דבר הקשור השמע Sockets, הנחיה תופיע על המסך, או אומר לך כבר משהו מנותק, או מה את מציעה רכיב זה פשוט היה מחובר, וזה צריך להגיד לך מה הם צבע יציאות אילו רכיבים המשמשים, כלומר הדוברים, המשנה, מיקרופונים וכו ' בדוק כדי לוודא שאתה הוספת את הרמקולים לתוך יציאת נכונה, יש את האור הכחול אחד.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Logitech S-220 - 17 ווטס | icu222much | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | -10 יוני 2009 13:38 |
| Logitech G19 Keyboard | YRTNEG | כללי חומרה צ 'אט | 12 | 16th אפריל 2009 07:54 |
| אין אפשרות להיפטר מנהל התקן Logitech Mouseware | mekon | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 26 ינואר 2009 06:27 |
| Wanted: Logitech G7 | Krlll | ג 'יי משמש השוק | 4 | 16th May 2008 14:23 |
| מקלדת Logitech g15 | Jack06 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 11th נובמבר 2007 18:51 |
| שרשרת כלים | |
| |