![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Mano naujas PC Nauji šiandien pradėjo sujungti viską ir hey viskas veikė ------ kol aš bandžiau garsiakalbiai (Logitech S220 2.1) I'm pretty tikrai aš susijęs jų teisės ir bendrovių, kurie užtikrina pc kartu man man jie buvo įdiegtas visas naujausias tvarkykles ir viskas. It runs Vista būdu. Please help it's a lovely PC, bet be garso tai šiek tiek nevykęs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano patarimas iš pradžių pabandykite atjunkite juos ir jų išleidimą atgal tik uždengti. jei jis vis dar neveikia, bandykite kai kurie lizdas ausinių ir pažiūrėkite, ar jie dirba. patikrinti, ar jie rodomi baterijos. jei visi nepavyksta, patikrinkite, ar vadovą (I know it's boring, bet bent gausite garsas)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont reikia tvarkykles išorinius garsiakalbius, įsitikinkite, kad turite tem plueeged į reikiamą vietą ir įsitikinkite, kad turite garso tvarkykles
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be to, paprastai, kai prisijungsite arba atjungti dalykų, susijusių su garso galvutės, greitai bus rodomas ekrane, bet sakau kažkas buvo atjungtas, ar manyti, ką komponentas yra tai, kad tiesiog nebuvo prijungtas, ir tai turi pasakyti Kokios spalvos uostai naudojamų kuris komponentams, ty garsiakalbiai, Sub, mikrofonas ir tt Dvivietis įsitikinkite, kad turite įterpti garsiakalbiai į tinkamą uostą, turi būti šviesiai mėlyna vieną.
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| LOGITECH S-220 - 17 W | icu222much | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | Birželis 10, 2009 13:38 |
| Logitech G19 Keyboard | YRTNEG | General Hardware Chat | 12 | Balandis 16, 2009 07:54 |
| Negali atsikratyti Logitech Mouseware Vairuotojas | mekon | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 26 sausis 2009 06:27 |
| Ieško: Logitech G7 | Krlll | CJ Naudoti prekyvietė | 4 | Gegužė 16, 2008 14:23 |
| Logitech G15 klaviatūra | Jack06 | General Hardware Chat | 1 | Lapkritis 11, 2007 18:51 |
| Temos įrankiai | |
| |