![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Mój nowy PC przybyłych dziś rozpoczął podłączenie wszystkiego i wszystko hey pracował aż ------ Próbowałem głośniki (Logitech S220 2,1) I'm pretty sure I've podłączony ich prawo i firma, która umieścić szt. razem dla mnie powiedział mi, że wszystkie zainstalowane najnowsze sterowniki do wszystkiego. Prowadzi Vista na drodze. Proszę pomóc to Zatloczona komputera, ale bez dźwięku to trochę kulawy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moja rada jest najpierw spróbować odłączenie ich i oddanie im z powrotem na tylko incase. jeżeli nadal nie działa, spróbuj kilku słuchawek w gniazdo i zobacz ile pracy. sprawdzić, czy one działać na bateriach. jeśli nie wszystkie, sprawdź podręcznika (Wiem, że to nudne, ale przynajmniej otrzymasz dźwięku)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| you dont potrzeba sterowników do zewnętrznych głośników, upewnij się, że tym plueeged we właściwym miejscu i upewnij się, że sterowniki dźwięku dla karty
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ponadto, zazwyczaj podczas łączenia lub odłączyć wszystko związane z gniazda audio, szybkiego pojawią się na ekranie, albo powiedzieć Ci coś został odłączony lub, co sugeruje, że część jest po prostu zostały połączone, a powiem ci, jakie powinny kolor porty stosowane w odniesieniu do których składniki, IE głośników, sub, mikrofon itp. Sprawdź, czy jesteś wstawiania głośniki do właściwego portu, powinien być błękitny jeden.
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
![]() |
|
| Zakładki |