![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Salut,
Noul meu PC a sosit astăzi, a început totul şi conectarea hei totul a funcţionat până în ------ Am încercat de vorbitori (Logitech S220 2.1) Sunt destul de sigur că l-am conectat-i drept, iar compania care a pus în bucăţi împreună pentru mine mi-a spus că au instalat toate cele mai recente drivere pentru tot. Se rulează Vista de drum. Te rog, ajută-l de-un PC, dar fără sunet este un pic cam lame. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
sfatul meu este, mai întâi să încercaţi unplugging lor şi punerea lor în spate doar incase. Dacă tot nu funcţionează, încercaţi unele căşti în priză şi să vezi dacă au de lucru. verifica dacă acestea sunt difuzate pe baterii. dacă nu toate, verifică manualul (Stiu ca e plictisitor, dar cel puţin veţi obţine un sunet)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
tu dont nevoie de drivere pentru difuzoare externe, asiguraţi-vă că aveţi tem plueeged în locul potrivit şi asiguraţi-vă că aveţi driver-ele de sunet pentru cartea dvs. de credit
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
De asemenea, de obicei, atunci când vă conectaţi sau deconectaţi ceva legat de audio prize, va apărea un prompt de pe ecran, fie vă spun ceva a fost deconectat, sau ceea ce sugerează o componenta este că a fost legat, şi ar trebui să-ţi spun ce culoare sunt porturile folosite pentru a componentelor care, IE difuzoare, sub, microfon, etc
Verificaţi pentru a vă asigura că inserarea difuzoare în portul corect, ar trebui să fie de o culoare albastru deschis.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|