![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Мој нови пц стигао данас, повезује све и почело хеј све радили ------ све док ја суђен говорника (Логитецх С220 2.1) Им 'згодан сигуран сам спојен њих право и предузећа који је ударио пц заједно за мене ми је рекао да је имао инсталиране све најновије дривер за све. Она прометују Виста путем. Плеасе хелп Ит'с а ловелы пц, али без звука је мало шепав. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мој савет је први унплуггинг покушајте их и стављајући их у само обложити. Ако и даље не ради, пробајте неке слушалице у утичницу и види ако раде. проверите да ли су покренути на батерије. ако све не успе, проверите приручник (знам да је досадно, али барем ћете добити звук)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ти не треба дривер за спољне звучнике, проверите имате ли плуеегед тем у право место и проверите имате ли звучне дривер за своју картицу
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Исто тако, обично када спојите или Искљу? Ите све што се односи на аудио утичнице, неодлоззно ће се појавити на екрану, или вам нешто је нејасан, или сугерише шта саставни је да је само био повезан, и требало би ти рећи што су боје лукама користи за које компоненте, звучници ТЈ, суб, микрофон итд Двапут проверите да ли сте уметању ваше звучнике у исправан порт, требало би светло плава један.
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Логитецх С-220-17 У | ицу222муцх | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 10. јуна 2009 13:38 |
| Логитецх Г19 Кеыбоард | ЫРТНЕГ | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 16 април 2009 07:54 |
| Не може се одстранити Логитецх Моусеуаре Возач | мекон | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 26 јануар 2009 06:27 |
| Уантед: Логитецх Г7 | Крллл | ЦЈ Усед Маркетплаце | 4 | 16 мај 2008 14:23 |
| Логитецх г15 тастатура | Јацк06 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 11 новембар 2007 18:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |