![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Yeni bilgisayar bugün geldi herşeyi bağlanırken başlamış Hey herşey çalıştı ------ kadar i Hoparlörleri çalıştı (Logitech S220 2.1) Ben oldukça doğru ve şirketin bu arada benim için bilgisayar koymak onlara bağlı olduğunuz eminim Her şeyi tüm son sürücülerin yüklü olduğunu söyledi. Bu arada Vista'da çalışır. Lütfen bu çok hoş bir bilgisayar ancak biraz topal ses yardım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim tavsiyem önce onları prizden çekmeden sadece örtmek onları geri koyarak deneyin. eğer hala yuva bazı kulaklıklar deneyin çalışmıyor ve görmek eğer çalışır. kontrol eğer pille çalışır. Eğer tüm başarısız olursa, manuel (i kontrol ama sıkıcı biliyorum ses) elde edersiniz en azından
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| size, harici hoparlörler için gereken sürücüleri dont size TEM doğru yerde plueeged var ve siz kartı için ses sürücüleri olduğundan emin olun emin olun
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca, genellikle Telefonunuzu veya herhangi bir ses soketlerini ilgili kesin bir istemi ekranda ya bağlantısı olmuş ya da bileşen sadece bağlı olarak, ve hangi port renk size gereken neler olduğunu yönünde söylüyorum görünür kullanılan bileşenler için, IE hoparlörler, alt, mikrofon vb Çift, doğru noktasına, açık mavi bir gerektiğini hoparlörlerinizden takarken emin olmak için kontrol edin.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|