![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Мій новий комп'ютер прибула сьогодні, все почалося підключення і агов ------ все працювало, поки я не спробував ораторів (Logitech S220 2.1) Я цілком впевнений, я зв'язав їх права та компанії, які ставлять ПК разом для мене сказав мені, що вони були встановлені всі останні версії драйверів для всього. Він працює Vista до речі. Будь ласка, допоможіть це прекрасна ПК, але без звуку це трохи кульгає. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моя порада перша Спробуйте відключити їх і покласти їх назад тільки він закінчить. Якщо він все ще не працює, спробуйте виконати навушники в роз'єм і подивитися, якщо вони працюють. переконатися, що вони працюють на батарейці. Якщо нічого не допомогло, зверніться до керівництва (я знаю, що це нудно, але принаймні ви отримаєте звук)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ви не потрібні драйвери на зовнішні колонки, переконайтеся, що температура plueeged в потрібному місці і переконайтеся, що у вас є звукові драйвера для вашої картки
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Також, як правило, при підключенні або відключення, що пов'язано з аудіо розетки, запит буде з'являтися на екрані, як говорив вам что-то, був відключений, або пропонуючи те, що компонент є те, що просто були пов'язані, і він повинен повідомити вам, що кольори портів для якої використовувалися компоненти, тобто оратори, на південь, мікрофон тощо Двічі перевірте, щоб переконатися, що ви вставивши виступають у правильний порт, повинен бути світло синій.
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Logitech S-220 - 17 Вт | icu222much | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 10 червня 2009 13:38 |
| Клавіатура Logitech G19 | YRTNEG | Генеральний обладнання чат | 12 | 16 квітня 2009 07:54 |
| Не вдається позбутися від драйвера Logitech MouseWare | Mekon | General Software чат | 1 | 26 січня 2009 06:27 |
| Шукаю Logitech G7 | Krlll | CJ Б Marketplace | 4 | 16 травня 2008 14:23 |
| Клавіатура Logitech G15 | Jack06 | Генеральний обладнання чат | 1 | 11 листопада 2007 18:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |