![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте. Когато за първи път стартират аудио програмата като Itunes, там е един силен изскачащи от моите говорители. Знам, че не му високоговорителите както са опитвали различни такива и то все още се случва. То ще се извърши, само за едно и също време или когато се стартира програмата или когато отида да играя първата песен. След това, тя е съвършено глоба. Всякакви идеи, защо това се случва? Моята настройка е Windows XP с Athlon XP 3200, Nforce дънната платка, Echo audiofire 4 soundcard, всички водачи са до дата. Наздравици |
|
| |||
| |||
| Дефектни жак връзка най-вероятно. |
|
| |||
| |||
| Това е сигнал музиката даде възможност на вашия компютър. Вие можете да я извадим от контролния панел с двукратно щракване върху Звук опция. и след това изберете Изберете Звук и после провери един по един. музика слушате пак отново ще има активна, така, опитайте да деактивирате. |
|
| |||
| |||
| Не и още една ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Може ли някой да ми кажете Точен текст-към-говор програма или глас, използван в настоящия Аудио? | andrewanimation | Общи Софтуер Чат | 2 | 8 юни 2009 04:24 |
| Моят компютър има Realtek HD аудио Искам Говорители и съм объркан | steveguy13 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 6 | 21 Март 2009 08:30 |
| Моят тонколони приучавам получите силен! | ScottAU | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 2-ро Nov 2008 20:18 |
| Как да спрем Windows Sidebar стартирането? | dfr200764 | Windows операционни системи | 1 | 20 март, 2008 13:57 |
| Искате силен говорители | Черна магия | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 1-во Jan 2008 17:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |