menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Pop nahlas z reproduktorů při zahájení audio program

Reply

Thread Nástroje
Old 26. Září 2007, 03:21
Nový člen skupiny

Default Pop nahlas z reproduktorů při zahájení audio program

Ahoj.

Kdykoliv jsem poprvé spustit audio program jako je iTunes, je zde jedna z mých pop hlasité reproduktory. Vím, že není jeho reproduktory jak jsem se pokusil různých regionů a stále děje.

Jedná se budou vyskytovat pouze v okamžiku, kdy jsem buď spustit program, nebo když jsem jít hrát první skladby. Po této akci je naprosto v pořádku.

Jakékoliv nápady, proč tomu tak děje?

Moje nastavení je systém Windows XP s Athlon XP 3200, nForce desce, Echo audiofire 4 zvuková, všechny ovladače jsou až dnem.

Na zdraví
Old 15. dubna 2008, 09:43
Dárce Skupina

Vadný jack souvislosti s největší pravděpodobností.

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 19 března 2009, 04:06
Banned Skupina

To je varování hudbu umožní ve vašem počítači. můžete vypnout z ovládacího panelu dvojitým kliknutím na Øresundu možnost. a pak zvolte Vybrat zvuku a pak zkontrolovat, jeden po druhém. hudba vás poslouchat znovu opět bude aktivní tam tak zkuste vypnout.
Old 21 března 2009, 08:49
Dárce Skupina

Není další ..

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Může nikdo neřekl přesný Text-to-speech program nebo Hlas používané v tomto Audio? andrewanimation Obecné Software Chat 2 8 června 2009 04:24
Můj počítač má Realtek HD Audio I Need Reproduktory a Am Confused steveguy13 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 6 21. březen 2009 08:30
Moje reproduktory zvyklý si nahlas! ScottAU Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 2 2. listopadu 2008 20:18
Jak přestat oken sidebar zahájení? dfr200764 Operační systémy Windows 1 20. březen 2008 13:57
Chceš reproduktory Black Magic Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 1. ledna 2008 17:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.