μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Ζωηρά ποπ από τους ομιλητές κατά την έναρξη του προγράμματος ήχου

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26ης Σεπτεμβρίου 2007, 03:21
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ζωηρά ποπ από τους ομιλητές κατά την έναρξη του προγράμματος ήχου

Γεια σου.

Όταν ξεκινήσει για πρώτη φορά ενός μουσικού προγράμματος όπως το iTunes, είναι μία από ποπ δυνατά μου ομιλητές. Γνωρίζω τα ηχεία που δεν το έχω δοκιμάσει διαφορετικά μέρη και θα εξακολουθεί να συμβαίνει.

Αυτό θα συμβεί μόνο μία φορά, είτε το πότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμα ή όταν πηγαίνετε για την αναπαραγωγή του πρώτου κομματιού. Μετά από αυτό, είναι απολύτως εντάξει.

Κάθε ιδέες για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;

Setup μου είναι Windows XP με Athlon XP 3200, Nforce μητρική πλακέτα, Echo audiofire 4 κάρτας ήχου, όλοι οι οδηγοί έχουν μέχρι σήμερα.

Εις υγεία
Old 15η Απριλίου 2008, 09:43
Ομάδα Δωρητών

Λανθασμένη υποδοχή σύνδεσης πιθανότερο.
Old 19 Μαρτίου 2009, 04:06
Banned Ομάδα

Αυτή είναι η μουσική προειδοποίηση επιτρέψει στον υπολογιστή σας. μπορείτε να το απενεργοποιήσετε από το control panel με διπλό κλικ στην επιλογή Sound. και στη συνέχεια, επιλέξτε Επιλογή ήχου και στη συνέχεια να ελέγξει ένα προς ένα. τη μουσική που ακούτε ξανά και πάλι θα υπάρχει ενεργή μέχρι να προσπαθήσουμε να απενεργοποιήσετε.
Old 21 Μαρτίου 2009, 08:49
Ομάδα Δωρητών

Δεν έχει άλλη μία ..

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μπορεί κανείς Πες μου το ακριβές κείμενο σε ομιλία του Προγράμματος ή Voice που χρησιμοποιούνται στο παρόν Audio; andrewanimation Γενικά Λογισμικό Chat 2 8 Ιουν 2009 04:24
Ο υπολογιστής μου έχει Realtek HD Audio I Need Ομιλητές και Am Confused steveguy13 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 6 21 Μαρ 2009 08:30
My ομιλητές wont get δυνατά! ScottAU Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 2 2η Νοεμβρίου 2008 20:18
Πώς μπορώ να διακόψω παράθυρα sidebar δρομολόγηση; dfr200764 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 20 Μαρ 2008 13:57
Θέλετε δυνατά ηχεία Black Magic Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 1η Ιαν. 2008 17:14
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.