![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Όταν ξεκινήσει για πρώτη φορά ενός μουσικού προγράμματος όπως το iTunes, είναι μία από ποπ δυνατά μου ομιλητές. Γνωρίζω τα ηχεία που δεν το έχω δοκιμάσει διαφορετικά μέρη και θα εξακολουθεί να συμβαίνει. Αυτό θα συμβεί μόνο μία φορά, είτε το πότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμα ή όταν πηγαίνετε για την αναπαραγωγή του πρώτου κομματιού. Μετά από αυτό, είναι απολύτως εντάξει. Κάθε ιδέες για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Setup μου είναι Windows XP με Athlon XP 3200, Nforce μητρική πλακέτα, Echo audiofire 4 κάρτας ήχου, όλοι οι οδηγοί έχουν μέχρι σήμερα. Εις υγεία |
|
| |||
| |||
| Λανθασμένη υποδοχή σύνδεσης πιθανότερο. |
|
| |||
| |||
| Αυτή είναι η μουσική προειδοποίηση επιτρέψει στον υπολογιστή σας. μπορείτε να το απενεργοποιήσετε από το control panel με διπλό κλικ στην επιλογή Sound. και στη συνέχεια, επιλέξτε Επιλογή ήχου και στη συνέχεια να ελέγξει ένα προς ένα. τη μουσική που ακούτε ξανά και πάλι θα υπάρχει ενεργή μέχρι να προσπαθήσουμε να απενεργοποιήσετε. |
|
| |||
| |||
| Δεν έχει άλλη μία ..
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορεί κανείς Πες μου το ακριβές κείμενο σε ομιλία του Προγράμματος ή Voice που χρησιμοποιούνται στο παρόν Audio; | andrewanimation | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 8 Ιουν 2009 04:24 |
| Ο υπολογιστής μου έχει Realtek HD Audio I Need Ομιλητές και Am Confused | steveguy13 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 6 | 21 Μαρ 2009 08:30 |
| My ομιλητές wont get δυνατά! | ScottAU | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 2η Νοεμβρίου 2008 20:18 |
| Πώς μπορώ να διακόψω παράθυρα sidebar δρομολόγηση; | dfr200764 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 20 Μαρ 2008 13:57 |
| Θέλετε δυνατά ηχεία | Black Magic | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 1η Ιαν. 2008 17:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |