manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Hučan pop iz zvučnika kad launching audio program

Reply

Thread Tools
Old 26. Ruj 2007, 03:21
Novi član grupe

Default Hučan pop iz zvučnika kad launching audio program

Hi there.

Uvijek kad sam prvi put pokrenete program audio poput Itunes, tu je jedan od mojih pop glasnim zvučnicima. Znam njegove ne govornika kao što sam ja pokušao različite i one se i dalje događa.

Ona će se pojaviti samo u jednom trenutku bilo kad pokrenete program ili kada idem igrati prvu skladbu. Nakon toga, to je savršeno u redu.

Bilo koji ideja zašto je ovo događa?

Moj setup je Windows XP sa Athlon XP 3200 Nforce matična ploča, Echo audiofire 4 zvučnu, svi vozači su upto datum.

Živjeli
Old 15 tra 2008, 09:43
Donatorska Grupa

Neispravnih veza jack najvjerojatnije.
Old 19 ožujak 2009, 04:06
Zabranjen Group

To je omogućilo alert glazbe na računalu. možete ga isključiti iz kontrolne ploče tako da dvaput kliknete na Sound opciju. , a zatim odaberite Odaberite Zvuk, a zatim označite jednu po jednu. glazbu koju će slušati opet ponovo aktivan tamo tako pokušati onemogućiti.
Old 21 ožujak 2009, 08:49
Donatorska Grupa

Ne neki drugi ..

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Može bilo tko reći mene točnog teksta u govor ili programa koji se koriste u ovom Voice Audio? andrewanimation Općenito Software Chat 2 8. lipnja 2009 04:24
Moje računalo ima Realtek Hd Audio Trebam Zvučnici i Am Zbunjeni steveguy13 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 6 21. ožujak 2009 08:30
Moja navika dobiti glasni zvučnici! ScottAU Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 2 2. studeni 2008 20:18
Kako prestati windows sidebar launching? dfr200764 Windows Operating Systems 1 20. ožujak 2008 13:57
Želite glasni zvučnici Black Magic Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 3 1. siječanj 2008 17:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.