![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there. Uvijek kad sam prvi put pokrenete program audio poput Itunes, tu je jedan od mojih pop glasnim zvučnicima. Znam njegove ne govornika kao što sam ja pokušao različite i one se i dalje događa. Ona će se pojaviti samo u jednom trenutku bilo kad pokrenete program ili kada idem igrati prvu skladbu. Nakon toga, to je savršeno u redu. Bilo koji ideja zašto je ovo događa? Moj setup je Windows XP sa Athlon XP 3200 Nforce matična ploča, Echo audiofire 4 zvučnu, svi vozači su upto datum. Živjeli |
|
| |||
| |||
| Neispravnih veza jack najvjerojatnije. |
|
| |||
| |||
| To je omogućilo alert glazbe na računalu. možete ga isključiti iz kontrolne ploče tako da dvaput kliknete na Sound opciju. , a zatim odaberite Odaberite Zvuk, a zatim označite jednu po jednu. glazbu koju će slušati opet ponovo aktivan tamo tako pokušati onemogućiti. |
|
| |||
| |||
| Ne neki drugi ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Može bilo tko reći mene točnog teksta u govor ili programa koji se koriste u ovom Voice Audio? | andrewanimation | Općenito Software Chat | 2 | 8. lipnja 2009 04:24 |
| Moje računalo ima Realtek Hd Audio Trebam Zvučnici i Am Zbunjeni | steveguy13 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 21. ožujak 2009 08:30 |
| Moja navika dobiti glasni zvučnici! | ScottAU | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 2. studeni 2008 20:18 |
| Kako prestati windows sidebar launching? | dfr200764 | Windows Operating Systems | 1 | 20. ožujak 2008 13:57 |
| Želite glasni zvučnici | Black Magic | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 1. siječanj 2008 17:14 |
| Thread Tools | |
| |