![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia. Amikor először indít audio program, mint például az iTunes, egy hangos pop-om hangfalak. Tudom, hogy nem a hangszórók mint már más is próbálkozott, és még mindig előfordul. Ez csak akkor fordulhat elő, az egyszer vagy amikor elindítom a programot, vagy ha én megyek játszani az első számot. Ezt követően, hogy tökéletesen jól van. Van ötleted, hogy miért ez történik? Saját beállítás Windows XP Athlon XP 3200, nForce alaplap, Echo audiofire 4 hangkártya, minden járművezetők upto dátumot. Egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hibás jack csatlakozás legvalószínűbb.
| |||
| |||
| Ez a figyelmeztető jelzés, hogy a zene a számítógépre. letilthatja, hogy a vezérlőpult dupla kattintással a Hang opciót. Válassza ki, majd válasszuk a Hang, majd ellenőrzi, egyesével. a zenét hallgatja újra ismét aktív lesz ott így próbálják meg letiltani. |
|
| |||
| |||
| Nincs még egy ..
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |