![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך. פעם ראשונה שאני שמע תוכנית הפעלה כגון Itunes, יש אחד חזק POP שלי מתוך הרמקולים. אני לא מכיר את הדוברים כפי ניסיתי שונים מאלו וזה עדיין קורה. זה רק פעם אחת את להתרחש גם כאשר אני להפעיל את התוכנית, או כאשר אני הולך לשחק את המסלול הראשון. אחרי זה, זה מאה אחוז בסדר. יש לך רעיונות למה זה קורה? אזור ההתקנה של Windows XP עם Athlon XP 3200, לוח האם Nforce, הד audiofire 4 soundcard, את כל מנהלי ההתקנים upto תאריך. לחיים |
|
| |||
| |||
| ג 'ק החיבור הפגום סביר להניח. |
|
| |||
| |||
| כלומר לאפשר התראה מוסיקה במחשב. אתה יכול לבטל את זה מתוך לוח הבקרה על ידי לחיצה כפולה על האפשרות סאונד. ולאחר מכן בחר בחר סאונד ולאחר מכן לבדוק אחד אחד. את המוסיקה שאתה מקשיב שוב שוב יהיה פעיל שם כל כך מנסה לבטל. |
|
| |||
| |||
| לא עוד אחד ..
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם מישהו יכול לומר לי בדיוק את טקסט ה-קול דיבור או תוכנית משמש זה אודיו? | andrewanimation | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 8 יוני 2009 04:24 |
| המחשב שלי Realtek HD Audio אני צריך רמקולים ו Am מבולבל | steveguy13 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 6 | 21st מרץ 2009 08:30 |
| הרגל שלי דוברי לקבל חזק! | ScottAU | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 2nd נובמבר 2008 20:18 |
| כיצד אוכל להפסיק משיקה את Windows Sidebar? | dfr200764 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 20 מרץ 2008 13:57 |
| רוצה רועשת ורמקולים | הקסם השחור | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | ב -1 ינואר 2008 17:14 |
| שרשרת כלים | |
| |