![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there. Kai aš pirmą kartą pradėti audio programos, tokios kaip iTunes, ten yra vienas garsiai Pop mano garsiakalbius. Aš žinau jos ne garsiakalbiai kaip aš išbandžiau įvairių vienetų ir ji vis dar vyksta. Tai vyksta tik vieną kartą arba kai noriu paleisti programą arba kai aš einu atlikti pirmos dainos. Po to, jis puikiai baudą. Any ideas, kodėl tai vyksta? Mano sąrankos Windows XP "su Athlon XP 3200, pagrindinių nForce, Aidas audiofire 4 soundcard, visi vairuotojai upto datą. Į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neteisingas Jack ryšys tikriausiai.
| |||
| |||
| Tai perspėjimas muziką įjungti kompiuterį. jį galima išjungti atskirai nuo Valdymo skydas dukart spustelėję Garsas variantą. ir pasirinkite Pasirinkti Garso ir tada patikrinkite, ar po vieną. muzikos klausytis kartą vėl bus aktyvus yra todėl pabandykite išjungti. |
|
| |||
| |||
| Ne dar vienas ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |