![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Salut.
Ori de câte ori am lansa un program, cum ar fi audio iTunes, există un puternic pop-mi de la difuzoare. Stiu sa nu vorbitorii ca am incercat diferite şi aceasta se întâmplă în continuare. Aceasta va apărea doar la un moment dat, fie atunci când am lansat programul sau, atunci când merg să joace prima piesa. După aceasta, el este perfect în regulă. Orice idee de ce se întâmplă? Setup meu este Windows XP cu Athlon XP 3200, placa de baza nforce, Echo audiofire 4 de Sunet, toate driver-ele sunt până la data de. Noroc |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Defecte jack de conectare, cel mai probabil.
|
|||
|
|||
|
Aceasta este de alertă permite muzică de pe computerul dumneavoastră. puteţi dezactiva de la panoul de control cu dublu clic pe Sound opţiune. şi apoi selectaţi Selectaţi sunet si apoi verifica una câte una. muzica asculta din nou, din nou, se va încerca astfel activ acolo pentru a dezactiva.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu este altul ..