menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Pop nahlas z reproduktorov pri začatí audio program

Reply

Thread Tools
Old 26. September 2007, 03:21
Nový člen skupiny

Default Pop nahlas z reproduktorov pri začatí audio program

Ahoj.

Kedykoľvek som prvýkrát spustiť audio program ako je iTunes, je tu jedna z mojich pop hlasné reproduktory. Viem, že nie je jeho reproduktory ako som sa pokúsil rôznych regiónov a stále deje.

Jedná sa budú vyskytovať len v čase, keď som buď spustiť program, alebo keď som ísť hrať prvé skladby. Po tejto akcii je úplne v poriadku.

Akékoľvek nápady, prečo tomu tak deje?

Moje nastavenie je systém Windows XP s Athlon XP 3200, nForce doske, Echo audiofire 4 zvuková, všetky ovládače sú až dňom.

Na zdravie
Old 15. apríla 2008, 09:43
Darcu Skupina

Vadný jack súvislosti s najväčšou pravdepodobnosťou.
Old 19 marca 2009, 04:06
Banned Skupina

To je varovanie hudbu umožní vo vašom počítači. môžete vypnúť z ovládacieho panela dvojitým kliknutím na Soundu možnosť. a potom vyberte Vybrať zvuku a potom skontrolovať, jeden po druhom. hudba vás počúvať znova opäť bude aktívny tam tak skúste vypnúť.
Old 21 marca 2009, 08:49
Darcu Skupina

Nie je ďalší ..

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Môže nikto nepovedal presný Text-to-speech program alebo Hlas používané v tomto Audio? andrewanimation Všeobecné Software Chat 2 8 júna 2009 04:24
Môj počítač má Realtek HD Audio I Need Reproduktory a Am Confused steveguy13 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 6 21. marec 2009 08:30
Moja reproduktory zvyknutý si nahlas! ScottAU Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 2 2. novembra 2008 20:18
Ako prestať okien sidebar začatia? dfr200764 Operačné systémy Windows 1 20. marec 2008 13:57
Chceš reproduktory Black Magic Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 1. januára 2008 17:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.