![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Kedykoľvek som prvýkrát spustiť audio program ako je iTunes, je tu jedna z mojich pop hlasné reproduktory. Viem, že nie je jeho reproduktory ako som sa pokúsil rôznych regiónov a stále deje. Jedná sa budú vyskytovať len v čase, keď som buď spustiť program, alebo keď som ísť hrať prvé skladby. Po tejto akcii je úplne v poriadku. Akékoľvek nápady, prečo tomu tak deje? Moje nastavenie je systém Windows XP s Athlon XP 3200, nForce doske, Echo audiofire 4 zvuková, všetky ovládače sú až dňom. Na zdravie |
|
| |||
| |||
| Vadný jack súvislosti s najväčšou pravdepodobnosťou. |
|
| |||
| |||
| To je varovanie hudbu umožní vo vašom počítači. môžete vypnúť z ovládacieho panela dvojitým kliknutím na Soundu možnosť. a potom vyberte Vybrať zvuku a potom skontrolovať, jeden po druhom. hudba vás počúvať znova opäť bude aktívny tam tak skúste vypnúť. |
|
| |||
| |||
| Nie je ďalší ..
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môže nikto nepovedal presný Text-to-speech program alebo Hlas používané v tomto Audio? | andrewanimation | Všeobecné Software Chat | 2 | 8 júna 2009 04:24 |
| Môj počítač má Realtek HD Audio I Need Reproduktory a Am Confused | steveguy13 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 6 | 21. marec 2009 08:30 |
| Moja reproduktory zvyknutý si nahlas! | ScottAU | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 2. novembra 2008 20:18 |
| Ako prestať okien sidebar začatia? | dfr200764 | Operačné systémy Windows | 1 | 20. marec 2008 13:57 |
| Chceš reproduktory | Black Magic | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 1. januára 2008 17:14 |
| Thread Tools | |
| |