мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Хучан поп из звучника кад лаунцхинг аудио програм

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. сеп 2007, 03:21
Нови члан групе

Default Хучан поп из звучника кад лаунцхинг аудио програм

Хи тхере.

Увек кад сам први пут покренете програм аудио попут иТунес, ту је један од мојих поп гласни звучницима. Знам његове не говорника као што сам ја покушао различите и оне се и даље дешава.

Она ће се појавити само у једном тренутку било кад покренете програм или када идем играти прву нумера. Након тога, то је савршено у реду.

Било који идеја зашто је ово дешава?

Мој сетуп је Уиндоус КСП са Атхлон КСП 3200 Нфорце матична плоча, Ецхо аудиофире 4 звучну, сви возачи су упто датум.

Живели
Old 15 тра 2008, 09:43
Донаторска Група

Неисправних веза јацк највероватније.
Old 19. март 2009, 04:06
Аустин Гроуп

То је омогућило алерт музике на рачунару. можете га искључити из контролне табле тако да двапут кликнете на Соунд опцију. , А затим изаберите Изаберите Звук, а затим означите једну по једну. музику коју ће слушати опет поново активан тамо тако покушати онемогућите.
Old 21. март 2009, 08:49
Донаторска Група

Не неки други ..

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Може било ко рећи мене тачног текста у говор или програма који се користе у овом Воице Аудио? андреуаниматион Уопштено Софтуаре Цхат 2 8. јуна 2009 04:24
Моје рачунар има Реалтек ХД Аудио Требам Звучници и Ам Збуњен стевегуы13 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 6 21 март 2009 08:30
Моја навика добити гласни звучници! СцоттАУ Звук, Спеакерс & МП3 плејери 2 2 новембар 2008 20:18
Како престати уиндоус сидебар лаунцхинг? дфр200764 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 20 март 2008 13:57
Желите гласни звучници Блацк Магиц Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 1 јануар 2008 17:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц