![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там. Всякий раз, коли я вперше почала аудіо-програми, такі як Itunes, є один гучний хлопок з моїх колонок. Я знаю його не гучномовці, як я намагався різними них і досі не відбувається. Це може відбутися тільки один раз або коли я запускаю програму або коли я йду грати перший трек. Після цього, воно прекрасно. Будь-які ідеї, чому це відбувається? Моя установка Windows XP з Athlon XP 3200, NForce плати "," Ехо audiofire 4 звукову карту, всі водії є оперативним. Ура |
|
| |||
| |||
| Несправність зв'язку Джек найбільш імовірним. |
|
| |||
| |||
| Це попередження дозволять музики на комп'ютері. Ви можете відключити його з панелі керування, двічі клацнувши по безпечним варіантом. , А потім виберіть Вибрати звук і потім перевірити по одній. музика, яку ви ще раз послухати знову там активну тому постарайтеся вимкнути. |
|
| |||
| |||
| Чи не інше ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Може хто-небудь сказати мені Точний текст-в-програмній промові або голос, що використовуються в цьому Audio? | andrewanimation | General Software чат | 2 | 8 червня 2009 04:24 |
| Мій комп'ютер став Realtek HD Audio I Need Доповідачі і мене бентежить | steveguy13 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 21 березня 2009 08:30 |
| Мої гучномовці звичай Get Loud! | ScottAU | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 2 листопада 2008 20:18 |
| Як заборонити запуск Windows Sidebar? | dfr200764 | Операційні системи Windows | 1 | 20 березня 2008 13:57 |
| Хочете Динаміки | Чорна магія | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 1 січня 2008 17:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |