![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| OK, ето какво се случи аз прецаках моя COMP затова трябваше да я преинсталирате после след това играе игра и този, когато разбрах, ми звук wasent работни i. Имам звукова карта, но как да оправите този проблем е, защото аз трябва да получи звукова карта suppoerter, но ако го направя какъв тип са и soppose да отида? Имам treid купищата Звукови карти аз имам инсталиран тях и прочети carfully, но изглежда nithing да работим така PLZ компютър Херос да ми помогне тук наистина искаш звук ![]() ![]() : confu sed:![]() ![]() ![]() : намръщвам:![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте инсталирали до датата драйвери за звукови карти? Какъв модел на звукова карта имаш ли? Също така, той може да изглежда глупаво, но си провери, че тя не е заглушен ....
|
| |||
| |||
| Im така deprest и OK го isn't по заглушите и как да проверите в Ур шофьор и не е малка картинка в моя долния десен край на екрана |
|
| |||
| |||
| Да не се депресиран, тъй като е вероятно на решение. Опитайте System Restore, първо и сложи обратно към компютъра, където тя е била преди това има побъркани.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Майор отдалечен работен плот отпечатване проблем | Mububban | Общи Софтуер Чат | 0 | 4 Декември 2008 23:38 |
| Голям проблем с мощност лаптоп ... | Джими Шапка | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 8 април 2008 12:28 |
| Основни компютърни проблеми ... | gretgret | Общи Хардуер Чат | 2 | 22 Март 2008 05:10 |
| Огромни проблеми със звука! | Rahful | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 14 | 9 февруари 2008 00:38 |
| Огромен проблем и смешно | Shpaiderman | Дискове & сменяемите носители | 4 | 13 Авг 2007 16:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |