menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Vážné obrovský zvuk problém !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

Thread Nástroje
Old 19 leden 2008, 23:18
Nový člen skupiny

Default Vážné obrovský zvuk problém !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok je to, co se stalo i zvrtal můj comp tak jsem musel znovu nainstalovat po které jsem hrál hru, a to je, když jsem zjistil, můj zvuk wasent pracovní i. Mám zvukovou kartu, ale jak se i oprava tohoto problému je to, protože jsem se dostat zvukovou kartu suppoerter, ale když to udělám, jaké jsou i soppose získat? Mám treid hromady zvukové karty Nainstaloval jsem je a číst carfully ale nithing, zdá se, pracuje tak plz počítače heros pomozte mi tady opravdu chci zvuk: confu sed:: kabonit:
Old 20 leden 2008, 05:49
Moderátor skupiny

Už jste nainstalovali aktuální ovladače pro zvukové karty?

Jaký model zvukové karty máte? "

Také by se mohlo zdát hloupá, ale že si ověřila, že to není utlumen ....

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 20 leden 2008, 17:06
Nový člen skupiny

im so deprest a je ok isnt o ztlumit a jak se u check ur řidiče a není malý obrázek na mém dolním rohu obrazovky
Old 20 leden 2008, 17:37
Dárce Skupina

Nechápejte depresi, protože je zřejmě řešení. Zkuste Obnovení systému první a vložte zpět do počítače, kde byl před tím, než dostal neuspořádaný.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Vážné vzdálené ploše tisku problém Mububban Obecné Software Chat 0 4. prosince 2008 23:38
Vážné moc problém s notebookem ... Jimmy Hat Notebooky, Mobily a PDA 2 8. duben 2008 12:28
Vážné počítače problém ... gretgret Obecné Hardware Chat 2 22. března 2008 05:10
Obrovské problémy se zvukem! Rahful Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 14 9. Únor 2008 00:38
A obrovský problém a vtipné Shpaiderman Drives & Removable Media 4 13. srpen 2007 16:13
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.