![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok je to, co se stalo i zvrtal můj comp tak jsem musel znovu nainstalovat po které jsem hrál hru, a to je, když jsem zjistil, můj zvuk wasent pracovní i. Mám zvukovou kartu, ale jak se i oprava tohoto problému je to, protože jsem se dostat zvukovou kartu suppoerter, ale když to udělám, jaké jsou i soppose získat? Mám treid hromady zvukové karty Nainstaloval jsem je a číst carfully ale nithing, zdá se, pracuje tak plz počítače heros pomozte mi tady opravdu chci zvuk ![]() ![]() : confu sed:![]() ![]() ![]() : kabonit:![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste nainstalovali aktuální ovladače pro zvukové karty? Jaký model zvukové karty máte? " Také by se mohlo zdát hloupá, ale že si ověřila, že to není utlumen ....
|
| |||
| |||
| im so deprest a je ok isnt o ztlumit a jak se u check ur řidiče a není malý obrázek na mém dolním rohu obrazovky |
|
| |||
| |||
| Nechápejte depresi, protože je zřejmě řešení. Zkuste Obnovení systému první a vložte zpět do počítače, kde byl před tím, než dostal neuspořádaný.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vážné vzdálené ploše tisku problém | Mububban | Obecné Software Chat | 0 | 4. prosince 2008 23:38 |
| Vážné moc problém s notebookem ... | Jimmy Hat | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 8. duben 2008 12:28 |
| Vážné počítače problém ... | gretgret | Obecné Hardware Chat | 2 | 22. března 2008 05:10 |
| Obrovské problémy se zvukem! | Rahful | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 14 | 9. Únor 2008 00:38 |
| A obrovský problém a vtipné | Shpaiderman | Drives & Removable Media | 4 | 13. srpen 2007 16:13 |
| Thread Nástroje | |
| |