μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Σημαντικές τεράστιο πρόβλημα ήχου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 23:18
Νέο Μέλος Ομάδα

ok αυτό είναι ό, τι συνέβη i θάλασσα comp μου έτσι έπρεπε να το εγκαταστήσετε εκ νέου στη συνέχεια, μετά από αυτή την Έπαιξα ένα παιχνίδι και thats όταν έμαθα μου ήχο wasent εργασίας i. Έχω μια κάρτα ήχου αλλά Πώς μπορώ να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα είναι ότι, επειδή πρέπει να πάρετε μια κάρτα ήχου suppoerter αλλά αν μου κάνει ό, τι είδους είναι i soppose να? Έχω treid σωρούς των καρτών ήχου έχω εγκαταστήσει τους και να διαβάσετε carfully αλλά nithing φαίνεται να λειτουργεί έτσι plz υπολογιστή ήρωες να με βοηθήσει εδώ πραγματικά θέλουν ήχου: σύγχυσης sed:: συνοφρυώνομαι:
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 05:49
Συντονιστής Ομάδας

Έχετε εγκαταστήσει το ενημερωμένο οδηγοί για τις κάρτες ήχου;

Αυτό το μοντέλο της κάρτας ήχου που έχετε κάνει;

Επίσης, μπορεί να φαίνεται ανόητο αλλά πρέπει να ελέγχεται ότι δεν είναι απενεργοποιημένο ....

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 17:06
Νέο Μέλος Ομάδα

im deprest έτσι και αυτό isn't ok για σίγαση και πώς ur οδηγού και έλεγχο και δεν υπάρχει εικόνα για τη μικρή μου κάτω δεξιά της οθόνης
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 17:37
Ομάδα Δωρητών

Μην πάρετε ύφεση που υπάρχει πιθανότατα μια λύση. Δοκιμάστε Επαναφορά Συστήματος πρώτα τον υπολογιστή και να επιστρέψει εκεί που ήταν πριν από την εκκίνησή θάλασσα.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.