![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok je to što se dogodilo i pijan gore moj comp pa sam morao ponovo instalirati i onda nakon što sam igrao igru i taj našto Otkrio sam moj zvuk wasent radno i. Imam zvučnu karticu, ali kako mogu dodati škripac ovaj problem je to jer sam dobiti zvučnu karticu suppoerter ali ako sam učinio ono što su tip i soppose dobiti? Imam treid gomile zvučne kartice imam instaliran i pročitati ih carfully, ali izgleda da nithing rad računala heros pa plz pomoć mene ovdje JA stvarno ištanje zvuka ![]() ![]() : confu sed:![]() ![]() ![]() : namrštiti:![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li ste instalirali najnoviji driveri za zvučne kartice? Koji model zvučnu karticu imate? Isto tako, to bi moglo izgledati blesav, ali imaju li provjerili da nije utišana ....
|
| |||
| |||
| im tako deprest i to nije u redu na nijemi i kako obaviti u check ur vozač i nema malo slika na mom donjem desnom kutu zaslona |
|
| |||
| |||
| Ne dobijete deprimiran jer je vjerojatno rješenje. Pokušajte Vraćanje sustava prve i staviti natrag na računalu gdje je i prije nego što je dobio messed up.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Major Remote Desktop tisak problem | Mububban | Općenito Software Chat | 0 | 4. prosinac 2008 23:38 |
| Major power problem s laptopa ... | Jimmy Hat | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 8. travanj 2008 12:28 |
| Smjer računalni problem ... | gretgret | General Hardware Chat | 2 | 22. ožujak 2008 05:10 |
| Ogromne probleme sa zvukom! | Rahful | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 14 | 9. veljača 2008 00:38 |
| Veliki problem i smiješno | Shpaiderman | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 13. kolovoz 2007 16:13 |
| Thread Tools | |
| |