![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK Ez történt i screwed up my comp úgy volt, hogy újra, majd azt követően, hogy én játszottam a játékot, és amit én találtam ki, ha én hang wasent munkaidő I. Nekem van egy hangkártyát, de hogyan tudom meg ezt a problémát, mert van, hogy a hangkártya suppoerter, de ha igen, milyen típusú i soppose hogy? Van treid rakás hangkártya van telepítve, és olvassa el carfully, de úgy tűnik, hogy nithing munkát számítógép heros plz segítsen nekem itt igazán akarnak hangot ![]() ![]() : confu sed:![]() ![]() ![]() : szemöldökráncolás:![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van telepítve a naprakész vezetők a hangkártya? Mi modell hangkártyád van? Azt is tűnhet, de te hülye ellenőrizni, hogy nincs elnémítva ....
|
| |||
| |||
| im so deprest és az OK ez isnt a néma, és hogyan csinál u check ur vezető és nem az én kis kép jobb alsó, a képernyő |
|
| |||
| |||
| Ne légy depressziós, mert valószínűleg a megoldás. Próbálja ki a Rendszer-visszaállítás első, és a számítógép vissza, ha azt előtte kapott hírnök megjelöl.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |