![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, tai kas atsitiko man screwed up my comp, taigi man teko iš naujo tai tada kai aš žaisti žaidimą ir Thats, kai aš sužinojau, mano garso wasent darbo i. Turiu garso korta, bet kaip man išspręsti šią problemą, nes turiu gauti garso korta suppoerter bet jeigu aš ką tipo aš soppose gauti? Turiu treid krūvos garso korteles turiu įrengti jų ir skaityti carfully bet nithing atrodo, kad darbas kompiuteriu Heros PLZ help me out here i really wanna sound ![]() ![]() : confu sed:![]() ![]() ![]() : frown:![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite įdiegti naujausią tvarkykles garso korteles? Koks modelis garso korta turite? Be to, jis gali atrodyti kvailas, bet jūs pažymėjote, kad ji nėra nutildytas ....
|
| |||
| |||
| im so deprest ir OK to forget apie nutildyti ir kaip padaryti ir patikrinti UR vairuotojas ir nėra mažai vaizdą ant mano apatiniame dešiniajame ekrano |
|
| |||
| |||
| Don't get depresija, nes tikriausiai tirpalas. Gauta System Restore pirmojo ir įdėti atgal į kompiuterį, kur ji buvo prieš tai gavo messed up.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagrindinės nuotolinio darbalaukio spausdinimo problema | Mububban | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | Gruodis 4, 2008 23:38 |
| Didelės galios problema su laptop ... | Jimmy Hat | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 8 balandis 2008 12:28 |
| Pagrindinės kompiuterio problema ... | gretgret | General Hardware Chat | 2 | Kovas 22, 2008 05:10 |
| Didelių problemų su garsu! | Rahful | Sound, Speakers & MP3 Players | 14 | 9 vasaris 2008 00:38 |
| Milžiniška, ir juokinga problema | Shpaiderman | Drives & Removable Media | 4 | Rugpjūtis 13, 2007 16:13 |
| Temos įrankiai | |
| |