mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Pagrindinės didžiulis garso problema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 19, 2008, 23:18
Naujas Narys

Default Pagrindinės didžiulis garso problema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerai, tai kas atsitiko man screwed up my comp, taigi man teko iš naujo tai tada kai aš žaisti žaidimą ir Thats, kai aš sužinojau, mano garso wasent darbo i. Turiu garso korta, bet kaip man išspręsti šią problemą, nes turiu gauti garso korta suppoerter bet jeigu aš ką tipo aš soppose gauti? Turiu treid krūvos garso korteles turiu įrengti jų ir skaityti carfully bet nithing atrodo, kad darbas kompiuteriu Heros PLZ help me out here i really wanna sound: confu sed:: frown:
Old Sausis 20, 2008, 05:49
Moderatorius Grupė

Default Pagrindinės didžiulis garso problema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ar turite įdiegti naujausią tvarkykles garso korteles?

Koks modelis garso korta turite?

Be to, jis gali atrodyti kvailas, bet jūs pažymėjote, kad ji nėra nutildytas ....

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Sausis 20, 2008, 17:06
Naujas Narys

im so deprest ir OK to forget apie nutildyti ir kaip padaryti ir patikrinti UR vairuotojas ir nėra mažai vaizdą ant mano apatiniame dešiniajame ekrano
Old Sausis 20, 2008, 17:37
Donorų grupės

Don't get depresija, nes tikriausiai tirpalas. Gauta System Restore pirmojo ir įdėti atgal į kompiuterį, kur ji buvo prieš tai gavo messed up.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pagrindinės nuotolinio darbalaukio spausdinimo problema Mububban BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 0 Gruodis 4, 2008 23:38
Didelės galios problema su laptop ... Jimmy Hat Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 8 balandis 2008 12:28
Pagrindinės kompiuterio problema ... gretgret General Hardware Chat 2 Kovas 22, 2008 05:10
Didelių problemų su garsu! Rahful Sound, Speakers & MP3 Players 14 9 vasaris 2008 00:38
Milžiniška, ir juokinga problema Shpaiderman Drives & Removable Media 4 Rugpjūtis 13, 2007 16:13
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.