![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok tas ir tas, kas noticis i screwed up my comp tā man bija to atinstalēt, tad pēc tam man bija spēle un thats kad es uzzināju manu skaņu wasent darba i. i ir skaņas karte, bet kā es varu noteikt šī problēma ir tādēļ, ka man ir, lai saņemtu skaņas karte suppoerter, bet, ja man kāda veida ir i soppose nokļūt? i ir treid kaudzes skaņas kartes man ir uzstādītas tās un lasīt carfully bet nithing, šķiet, darbojas tā, plz dators heros man palīdzēt šeit es tiešām gribu skaņu ![]() ![]() : confu sed:![]() ![]() ![]() : skatiens:![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai instalējāt atjaunināta vadītājiem skaņas kartes? Kādas skaņas kartes modelis jums ir? Tāpat tas var likties muļķīgi, bet tu esi pārbaudījusi, ka tas nav izslēgts ....
|
| |||
| |||
| im tik deprest un ok to isn't par mēms un kā u pārbaudīt ur vadītāja un nav maz priekšstatu par manu labajā apakšējā ekrāna |
|
| |||
| |||
| Don't get nomākts, jo ir iespējams risinājums. Izmēģināt System Restore pirmo un nodot datoru atpakaļ, kur tā bija pirms tam got messed up.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |