![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ok to co się stało i wkręca się mój komp i tak musiał zainstalować go ponownie po tym grałem gry i thats kiedy dowiedziałem się, mój dźwięk wasent pracy i. Mam kartę dźwiękową, ale w jaki sposób mogę rozwiązać ten problem, ponieważ jest to mam do karty dźwiękowej suppoerter ale co mam zrobić, jeśli czcionką i soppose uzyskać? Mam mnóstwo treid karty dźwiękowe i zainstalowano je i czytać carfully ale nithing się do pracy tak plz heros komputer pomoże mi tu naprawdę chcę dźwięku ![]() ![]() : confu sed:![]() ![]() ![]() : boczyć:![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy zainstalowane aktualne sterowniki dla kart dźwiękowych? Jaki model karty dźwiękowej masz? Ponadto, może to wydawać się głupie, ale można sprawdzić, czy nie jest wyciszony ....
|
| |||
| |||
| im so deprest i ok it isnt na wyciszenie i jak sprawdzić, ur u kierowcy i nie ma mały obraz na mojej prawej dolnej części ekranu |
|
| |||
| |||
| Don't get depresji, jako że jest prawdopodobnie rozwiązaniem. Spróbuj przywracania systemu pierwszy i umieścić z powrotem do komputera, gdzie była przed dostał messed up.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |