![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok asta este ceea ce sa întâmplat am dat-o în bară meu comp Aşa că a trebuit să-l reinstalaţi apoi, după care am jucat un joc thats şi atunci când am aflat mea de sunet wasent lucru I. Am o placă de sunet, dar cum am rezolva această problemă este ea pentru că eu trebuie să iau o placă de sunet suppoerter, dar dacă am face ceea ce sunt de tip I soppose pentru a obţine?? Am treid ghiotura de plăcile de sunet i le-au instalat şi a citi carfully dar nithing pare să funcţioneze atât de computer eroi plz ajută-mă aici chiar vreau sunet ![]() ![]() : confu sed:![]() ![]() ![]() : încruntătură:![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te-ai instalat până la data de drivere pentru plăcile de sunet? Ce model de placă de sunet ai? De asemenea, s-ar putea părea o prostie, dar v-aţi verificat că acesta nu este dezactivat ....
|
| |||
| |||
| im astfel deprest şi isnt ok-l pe silenţios şi cum u verifica ur şofer şi nu există nici un pic imaginea mea de pe dreapta jos a ecranului |
|
| |||
| |||
| Nu te deprimat ca acolo este, probabil, o soluţie. Încercaţi System Restore prima şi a pus înapoi la computer în care a fost înainte de a fi luat în bară.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
![]() |
|
| Marcaje |