![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok je to, čo sa stalo aj zvrtal môj comp tak som musel znova nainštalovať po ktorej som hral hru, a to je, keď som zistil, môj zvuk wasent pracovné i. Mám zvukovú kartu, ale ako sa aj oprava tohto problému je to, pretože som sa dostať zvukovú kartu suppoerter, ale keď to urobím, aké sú aj soppose získať? Mám treid zhromaždenia zvukové karty Nainstaloval jsem je a čítať carfully ale nithing, zdá sa, pracuje tak plz počítače heros pomôžte mi tu naozaj chcem zvuk ![]() ![]() : Conf sed:![]() ![]() ![]() : Kabonit:![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste nainštalovali aktuálne ovládače pre zvukové karty? Aký model zvukové karty máte? " Tiež by sa mohlo zdať hloupá, ale že si overila, že to nie je utlmenie ....
|
| |||
| |||
| im so deprest a je ok isnt o stlmiť a ako sa u check ur vodiča a nie je malý obrázok na mojom dolnom rohu obrazovky |
|
| |||
| |||
| Nechápejte depresiu, pretože je zrejme riešenie. Skúste Obnovovanie systému prvej a vložte späť do počítača, kde bol pred tým, ako dostal neusporiadaný.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |