![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ок је то што се догодило и пијан горе мој цомп па сам морао поново инсталирати и онда након што сам играо игру и тај нашто Открио сам мој звук уасент радно и. Имам звучну картицу, али како могу да додам шкрипац данашји проблем је то јер сам добити звучну картицу суппоертер али ако сам учинио оно што су тип и соппосе добити? Имам треид гомиле звучне картице имам инсталиран и прочитати их царфуллы, али изгледа да нитхинг рад рачунара херос па плз помоћ мене овде ЈА стварно оскудица звука ![]() ![]() : Цонфу сед:![]() ![]() ![]() : Намрштити:![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли сте инсталирали најновији дривер за звучне картице? Који модел звучну картицу имате? Исто тако, то би могло изгледати блесав, али имају ли проверили да није утишана ....
|
| |||
| |||
| им тако депрест и то није у реду на нијеми и како чинити у цхецк ур возач и нема мало слика на мом доњем десном углу екрана |
|
| |||
| |||
| Не добијете депримиран јер је вероватно решење. Покушајте Враћање система прве и ставити назад на рачунару где је и пре него што је добио мессед уп.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мајор Ремоте Десктоп штампу проблем | Мубуббан | Уопштено Софтуаре Цхат | 0 | 4 децембар 2008 23:38 |
| Мајор поуер проблем са лаптоп ... | Јиммы Хат | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 8 април 2008 12:28 |
| Смјер рачунарски проблем ... | гретгрет | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 22 март 2008 05:10 |
| Огромне проблеме са звуком! | Рахфул | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 14 | 9 фебруар 2008 00:38 |
| Велики проблем и смешно | Схпаидерман | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 13 аугуст 2007 16:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |