![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре це те, що сталося, я заплющив мій Comp тому я був змушений перевстановити його, то потім, що я грала в гру і Thats, коли я дізнався звук wasent робочих I. У мене є звукова карта, але як мені виправити цю проблему, тому що я повинен отримати suppoerter звукової карти, але якщо б я робити те, що я типу soppose отримати? Я трейд купа звукових карт і встановили їх і прочитати carfully але nithing здається, працювати так, PLZ комп'ютер героїв допомогти мені тут я дійсно хочу звук ![]() ![]() : Confu Sed:![]() ![]() ![]() : Нахмуріться:![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Встановили Ви в курсі драйвери для звукових карт? Яка модель звукової карти у вас є? Крім того, вона може видатись дурною, але ви перевірили, що це не відключається ....
|
| |||
| |||
| ІМ СО deprest і ОК вона хіба на ньому, і як у ур перевірки драйверів і немає маленьких фотографій на моїй правій нижній частині екрана |
|
| |||
| |||
| Намагаються не сумувати так як, ймовірно, є рішенням. Спробуйте Відновлення системи першого і поклав назад на комп'ютер, де вона була до його отримали все змішалося.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |