3.5mm keitiklis garso (kad man įstrigo man į line-in). Tačiau tai, ką mes pastebėjome, kad kuo greičiau aš Plug Mano line-in, ir, mano MIC " /> Mic vykstant per Line-in - Kompiuteriai Sultys - Forumai
mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Mic vykstant per Line-in

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 20, 2009, 02:45
Naujas Narys

Default Mic vykstant per Line-in

Neseniai buvau užsikabinęs mano Xbox 360 "iki mano stebėti ir naudoti AV -> 3.5mm keitiklis garso (kad man įstrigo man į line-in).

Tačiau tai, ką mes pastebėjome, kad kuo greičiau aš Plug Mano line-in, ir, mano mikrofonas siunčia savo signalus per line-in prietaisas vietoj mikrofono įrenginys. Tai kelia problemą, kai IM Ventrilo, žmonės gali išgirsti mane žaisti "Xbox 360".

Ive pažvelgti dauguma mano prietaiso nustatymus ir cant Atrodo, problema.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nr telefono linija ... Coolyxxx Networking, Modems & VoIP 12 28 spalis 2008 23:51
Kur nubrėžti liniją? thingie2 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 28 Gegužė 19, 2008 07:42
Extra Line Out ben0401 Sound, Speakers & MP3 Players 1 31 gruodis 2007 13:42
Kompiuterių Line Out daz33 Sound, Speakers & MP3 Players 1 28 gruodis 2007 19:35
Word / Line Skaitikliai Glitch BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 5 spalis 2006 08:41
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.