3.5mm keitiklis garso (kad man įstrigo man į line-in). Tačiau tai, ką mes pastebėjome, kad kuo greičiau aš Plug Mano line-in, ir, mano MIC " />
![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Neseniai buvau užsikabinęs mano Xbox 360 "iki mano stebėti ir naudoti AV -> 3.5mm keitiklis garso (kad man įstrigo man į line-in). Tačiau tai, ką mes pastebėjome, kad kuo greičiau aš Plug Mano line-in, ir, mano mikrofonas siunčia savo signalus per line-in prietaisas vietoj mikrofono įrenginys. Tai kelia problemą, kai IM Ventrilo, žmonės gali išgirsti mane žaisti "Xbox 360". Ive pažvelgti dauguma mano prietaiso nustatymus ir cant Atrodo, problema. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nr telefono linija ... | Coolyxxx | Networking, Modems & VoIP | 12 | 28 spalis 2008 23:51 |
| Kur nubrėžti liniją? | thingie2 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 28 | Gegužė 19, 2008 07:42 |
| Extra Line Out | ben0401 | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 31 gruodis 2007 13:42 |
| Kompiuterių Line Out | daz33 | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 28 gruodis 2007 19:35 |
| Word / Line Skaitikliai | Glitch | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 5 spalis 2006 08:41 |
| Temos įrankiai | |
| |