mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Mic, în care să treacă prin Line-in

Reply

Thread Tools
Old 20 iunie 2009, 02:45
Noile state Group

Default Mic, în care să treacă prin Line-in

Recent am agatat meu Xbox 360 până la meu monitoriza şi a utilizat un AV -> Convertor pentru audio de 3,5 mm (care le-am blocat în linia mea-in).

Cu toate acestea, ce-am găsit este că imediat după ce am linia mea plug-in, in, Mic-mi sa va trimite semnale prin line-in-dispozitiv în loc de microfon aparat. Astfel, se creează o problemă ca în cazul în im ventrilo, oamenii se pot auzi joc Xbox 360.

Ive uita-te la cea mai mare parte a mea aparat setările şi cant pare, pentru a găsi o problemă.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Nr de telefon linie ... Coolyxxx Networking, Modemuri & VoIP 12 28 octombrie 2008 23:51
În cazul în care pentru a trage linie? thingie2 Procesoare, Placi de baza si RAM 28 19 mai 2008 07:42
Extra Line Out ben0401 Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 1 31 decembrie 2007 13:42
Computer Line Out daz33 Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 1 28 decembrie 2007 19:35
Word / Linie Counters Glitch General Chat Software 3 5 octombrie 2006 08:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.