![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Nedávno som nainštalovala nový ovládač pre moje zvuková od môjho zvuku náhodne prestali fungovať (to prostě pôsobí, ako by celý PC bola potlačená). Odvtedy sa môj mikrofón úrovni bol úplne mlčí. Mám Realtek High Definition Audio Device zvuková a já prevzali ovládač tu: http://www.realtek.com.tw/Downloads/...&GetDown=false (Vista Driver, Download Site 1) Ak niekto má nejakú predstavu, prečo môj mikrofón má náhle prestalo pracovať, prosím pomôžte mi. Děkuji moc. |
|
| |||
| |||
| Nevadí, mám to: D Nedá sa zistiť, ako zrušiť svoj príspevok aj keď: S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miesto vymazávaniu post prečo dont by ste vysvetliť ostatným, čo bol problém a ako ste je pevná?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nové Vybudovať 70% Complete (obrázky) | pete21 | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 18. augusta 2009 02:12 |
| Mikrofón pomoci | omidahomi712 | Multimedia & Kodeky | 3 | 27. mája 2008 15:46 |
| Ako naformátovať Kompletné Hardrive | waxtodonte15 | Drives & Removable Media | 5 | 25. mája 2008 13:31 |
| My First Kompiluje je kompletná! | jas98235 | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 26. marca 2008 12:06 |
| A úplné nováčky ...... | Lisaismad | Predstavte Yourself Tu | 2 | 2. februára 2007 06:53 |
| Thread Tools | |
| |