![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Ја недавно инсталирали нови дривер за моју звучну од мојих звука насуми заустављен рад (само ако је поступао као целини био пригушен ПЦ). Од тада мој микрофон левел је потпуно тихо. Имам Реалтек Хигх Дефинитион Аудио Девице звучну и ја скинути возача из овде: хттп://ууу.реалтек.цом.ту/Доунлоадс/...&ГетДоун=фалсе (Видик возач скидати Језик 1) Ако било ко је било који идеја како то зашто мој микрофон је изненада заустављен рад угодити помоћ мене вањска страна. Хвала пуно. |
|
| |||
| |||
| Ништа зато, он је добио: Д Не могу схватити како за избрисати мој пост ипак: С |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уместо брисањем пост зашто донт вам објаснити другима што је био проблем и како да се фиксни то?
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неу Буилд 70% Цомплете (слике) | пете21 | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 18 аугуст 2009 02:12 |
| Микрофон помоћ | омидахоми712 | Мултимедија и кодеци | 3 | 27 мај 2008 15:46 |
| Како да Форма Цијела Хардриве | уакстодонте15 | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 25 мај 2008 13:31 |
| Мој први Буилд је завршен! | јас98235 | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 26 март 2008 12:06 |
| Потпуни почетник ...... | Лисаисмад | Увести Ыоурселф Овде | 2 | 2 фебруар 2007 06:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |