![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я нещодавно встановив нові драйвера для звукової карти з моїм випадковим звук перестав працювати (це просто діяв як якби була приглушеною всього ПК). З тих пір моя рівень мікрофона було повне мовчання. У мене Realtek High Definition Аудіо пристрій звукової карти і я скачав драйвер звідси: http://www.realtek.com.tw/Downloads/...&GetDown=false (Vista, драйвер Завантажити Сайт 1) Якщо хто має жодного уявлення про те, чому моя мікрофона раптом перестали працювати прохання допомогти мені. Спасибо багато. |
|
| |||
| |||
| Нічого, отримали його: D Не можу зрозуміти, як видалити свій пост, хоча: S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Замість того, щоб виключити посаду Why Dont You пояснити іншим те, що проблема була, і як ви виправлена?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| New Build 70% Complete (фото) | pete21 | Справа & блоки живлення | 3 | 18 серпня 2009 02:12 |
| Мікрофон допомогу | omidahomi712 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 27 травня 2008 15:46 |
| Як відформатувати Повний Hardrive | waxtodonte15 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 25 травня 2008 13:31 |
| Моя перша збірка завершено! | jas98235 | Генеральний обладнання чат | 14 | 26 березня 2008 12:06 |
| Повний починаючим ...... | Lisaismad | Тут Introduce Yourself | 2 | 2 лютого 2007 06:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |