![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета Използвани ми микрофона на седмица или така преди безупречно, но аз всеки включен в нея (включително, когато бях в една игра) той wouldnt работа, докато не са кликнали върху OK за автоматично откриване на прозореца, който е създаден. Глупаво да провери прозорец, който каза: "Да не се открива устройствата в бъдеще" мисля, че ще работи автоматично, но сега то doesn't работа на всички! Някой някаква идея как може да се даде възможност това отново? Благодаря предварително Джак Пс ми XP Professional |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета просто да се актуализира успях да го работят, но моят глас е много тиха, други хора ще могат да чуят, че почти всеки има някаква идея какво може да бъде? |
|
| |||
| |||
| Поглеждал ли си се в звуците контролния панел, за да видим дали микрофон обем е малко? (Аудио раздела)
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитайте микрофон тласък както в контролния панел и в настройките на играта, ако нейната за игри
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета Опитах се и двете от тези предложения не се: ( |
|
| |||
| |||
| микрофон какво е то? има ли специализирани шофьори?
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Имах търсене около но couldnt намеря това е Manta MM30 |
|
| |||
| |||
| сте изтеглили всички актуализации напоследък? може да опитате система се възстанови?
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| I havent изтеглили нещо от тогава, Im вървят Service Pack 2 в момента |
|
| |||
| |||
| Може да е глупав въпрос, но ти го поставете го в гнездото микрофон, а не на линията В един нали?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |