![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά Μεταχειρισμένα μικρόφωνο μου μια εβδομάδα περίπου πριν από κάθε άψογα, αλλά εγώ θα συνδεθεί στο (συμπεριλαμβανομένων όταν ήμουν σ 'ένα παιχνίδι) που wouldnt εργασία μέχρι i πατηθεί το ok για την αυτόματη ανίχνευση παράθυρο που εμφανίζεται. Stupidly εγώ το κουτάκι που είπε «δεν εντοπίζουν συσκευές στο μέλλον" σκέψης θα αυτόματα την εργασία, αλλά τώρα doesn't εργασίας σε όλα! Έχει κανείς καμία ιδέα για το πώς μπορώ να ενεργοποιήσετε αυτή τη φορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Jack Ps Μου τελειώνει XP Professional |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, παιδιά μόνο και μόνο για να ενημερώσετε κατάφερε να το αποκτήσουν εργασίας, αλλά η φωνή μου είναι πολύ ήσυχη, άλλοι άνθρωποι μπορούν μετά βίας ακούω, όποιος έχει καμία ιδέα τι θα μπορούσε να είναι αυτό; |
|
| |||
| |||
| Έχετε εξεταστεί στο ήχους πίνακα ελέγχου για να δούμε αν το μικρόφωνο που είναι χαμηλό όγκο; (Καρτέλα Audio)
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάστε μικροφωνικού ώθηση τόσο στον πίνακα ελέγχου και στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, εάν για τη διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| hi guys Προσπάθησα δύο αυτές προτάσεις δεν μπορεί να: ( |
|
| |||
| |||
| mic τι είναι; έχει πήρε εξειδικευμένων οδηγών;
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Είχα μια έρευνα γύρω αλλά couldnt βρω είναι ένα Manta MM30 |
|
| |||
| |||
| έχετε κατεβάσει κάθε ενημερώσεις τελευταία; θα μπορούσε να προσπαθήσει επαναφορά του συστήματος;
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| I havent κατεβάσει κάτι από τότε, im εκτελεί το Service Pack 2 προς το παρόν |
|
| |||
| |||
| Μπορεί να είναι μια ανόητη ερώτηση, αλλά το έκανες συνδέστε την στο Mic πρίζα και όχι το Line Σε ένα ε;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν μπορώ να πάρετε τίποτα για την εγγραφή μέσω του μικροφώνου μου. | andrewanimation | Multimedia & Codecs | 7 | 28 Σεπτεμβρίου 2009 19:25 |
| Το μικρόφωνο δεν είναι Καταγραφή Οτιδήποτε. | andrewanimation | Multimedia & Codecs | 1 | 23 Αυγούστου 2009 12:43 |
| Μικρόφωνο προβλήματα | Coolyxxx | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 6 | 2η Ιαν 2009 17:09 |
| Μικρόφωνο βοήθεια | omidahomi712 | Multimedia & Codecs | 3 | 27 Μαΐου 2008 15:46 |
| Προβλήματα Μικρόφωνο | RyanMB | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 6η Σεπτεμβρίου 2007 18:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |