![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački Rabljena moj mikrofon tjedno ili tako ago flawlessly ali sve sam priključen u (uključujući i kad sam bio u igri) wouldnt to raditi dok sam kliknuo na ok auto detektirati prozoru koji dolazi gore. Glupo mi ček kvadratu koji je rekao 'ne otkriju uređaje u budućnosti "misleći da će to automatski raditi, ali sada se funkcionirati at svi! Je li netko bilo koji ideja kako Ja mogu omogućiti ovu ponovno? Hvala unaprijed Jack Ps ja sam trčanje XP Professional |
|
| |||
| |||
| Hi momački pravedan ažurirati uspio da ga radi, ali moj glas je vrlo tiho, drugi ljudi jedva čuti, bilo tko imati bilo koji ideja što to moglo biti? |
|
| |||
| |||
| Da li si pogledao u control panel zvuči da vidi ako je postavljen mikrofon glasnoće niska? (Audio kartice)
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokušajte pojačati mikrofon kako u Control Panel i postavki u igri, ako je njen za gaming
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| hi momački pokušao oba one prijedloge na raspolaganju nema: ( |
|
| |||
| |||
| mikrofonom šta je to? je dobio specijaliziranih drivera?
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Imala sam oko ali traži couldnt naći to je Manta MM30 |
|
| |||
| |||
| Jeste li preuzeti ažuriranja bilo koji u posljednje vrijeme? mogli iskušati sistem vratiti?
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| JA luka preuzeli ništa od tada im se izvodi Service Pack 2 u trenutku |
|
| |||
| |||
| Svibanj biti glupo pitanje, ali ti si ga u utikač utičnica bez mikrofona, a ne Line U jednom si?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ja ne mogu dobiti ništa za snimanje preko moje mikrofon. | andrewanimation | Multimedija i kodeci | 7 | 28 rujan 2009 19:25 |
| Moj Mikrofon za snimanje Nije Sve. | andrewanimation | Multimedija i kodeci | 1 | 23 kolovoz 2009 12:43 |
| Mikrofon problemi | Coolyxxx | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 2. siječanj 2009 17:09 |
| Mikrofon pomoć | omidahomi712 | Multimedija i kodeci | 3 | 27. svibanj 2008 15:46 |
| Mikrofon problemi | RyanMB | General Hardware Chat | 2 | 6. Sep 2007 18:36 |
| Thread Tools | |
| |