![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi guys Használt mikrofon én egy hétig, vagy ha ezelőtt hibátlanul, de én mindig le kell zárni, hogy az (akkor is, ha én egy játék) meg akar munkát, amíg Rákattintottam az OK gombra az Automatikus észlelés ablakban jön fel. Ostobán Megnéztem a dobozt, hogy azt mondta "nem észleli eszközök a jövőben" gondolkodás ez automatikusan működik, de most már nem dolgozik egyáltalán! Van valakinél ötlet, hogyan lehet, hogy ez megint? Köszi előre Jack Ps Én futó XP Professional |
|
| |||
| |||
| Helló srácok csak a frissítés sikerült úgy működik, de a hangja nagyon halk, a többi ember is alig hallani, bárki bármilyen ötletet, mi lehet ez? |
|
| |||
| |||
| Van nézett a hangok vezérlőpultról, hogy a mikrofon hangerő beállítása alacsony? (Audio fül)
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| try mic boost mind a kezelőpanel és a játék beállításokat, ha a szerencsejáték
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| hi guys próbáltam két javaslatokat mindhiába: ( |
|
| |||
| |||
| mic mi van? azt, hogy van szakmai vezetők?
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Már a keresés köré couldnt talál, de ez egy Manta MM30 |
|
| |||
| |||
| már letöltötte a frissítéseket mostanában? megpróbálhatják a rendszer-visszaállítás?
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| I havent letölteni semmit azóta, im fut a Service Pack 2 időpontjakor |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy hülye kérdés, de te csatlakoztassa a mikrofon aljzat nem a vonal egy ugye?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem tudok semmit, hogy rögzítsék az én mikrofont. | andrewanimation | Multimédia és kodekek | 7 | Szeptember 28, 2009 19:25 |
| Saját mikrofon nem Adatrögzítő Bármit. | andrewanimation | Multimédia és kodekek | 1 | Augusztus 23, 2009 12:43 |
| Mikrofon problémák | Coolyxxx | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 6 | 2. Jan 2009 17:09 |
| Mikrofon help | omidahomi712 | Multimédia és kodekek | 3 | 27. május 2008 15:46 |
| Mikrofon gondok | RyanMB | Általános fémáru Chat | 2 | 6. Szeptember 2007 18:36 |
| Téma eszközök | |
| |