![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה משמש המיקרופון שלי בערך שבוע לפני היו ללא רבב, אבל בכל פעם שאני פקוק אותו (כולל כשהייתי משחק) wouldnt זה עובד עד שאני לחצו על אישור אוטומטי לאתר חלון שמגיע למעלה. באוילות בדקתי את התיבה אמר כי "אין לזהות התקנים בעתיד 'חושב שזה היה עובד באופן אוטומטי, אבל עכשיו זה doesn't עבודה בכלל! מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את זה שוב? תודה מראש ג 'ק נ.ב. אני מפעיל XP Professional |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, רק כדי לעדכן הצליח להביא את זה עובד, אבל הקול שלי הוא מאוד שקט, אנשים אחרים יכולים בקושי שומע את זה, אף אחד יש לך מושג מה זה יכול להיות? |
|
| |||
| |||
| האם נראה את לוח הבקרה צלילים, כדי לראות אם mic בחר נפח נמוך? (אודיו הכרטיסייה)
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לשפר בשני mic את לוח הבקרה של המשחק ואת ההגדרות, אם את המשחק עבור
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה ניסיתי את שתי ההצעות הללו ללא הועיל: ( |
|
| |||
| |||
| mic מה זה? יש את זה יש מנהלי התקנים מיוחדים?
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| היה לי אבל חיפוש סביב couldnt למצוא שום זהו Manta MM30 |
|
| |||
| |||
| האם הורדת עדכונים כלשהם לאחרונה? יכול לנסות לשחזר את המערכת?
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| אני havent להוריד כלום מאז, IM פועל Service Pack 2 ברגע |
|
| |||
| |||
| יכולה להיות שאלה טיפשית, אבל עשית את זה תקע לתוך שקע Mic במקום קו אחד עשה לך?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני לא יכול לקבל שום דבר כדי להקליט דרך המיקרופון שלי. | andrewanimation | מולטימדיה רכיבי Codec | 7 | 28 ספטמבר 2009 19:25 |
| אזור מיקרופון הקלטה האם לא כל דבר. | andrewanimation | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 23 אוגוסט 2009 12:43 |
| בעיות מיקרופון | Coolyxxx | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 6 | 2nd ינואר 2009 17:09 |
| עזרה מיקרופון | omidahomi712 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | -27 במאי 2008 15:46 |
| בעיות מיקרופון | RyanMB | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 6 ספטמבר 2007 18:36 |
| שרשרת כלים | |
| |