![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys Lietotie manu mikrofonu nedēļā vai tik pirms nevainojami, bet everytime I plugged it in (arī tad, kad es biju spēlē) tā wouldnt darbu līdz brīdim, i noklikšķinājis ok par auto atklāt logu, kas pārādās. Muļķīgi piereģistrējos lodziņu, kas sacīja, ka "nav noteiktu ierīču nākotnē" domādams, ka tas automātiski strādā, bet tagad tas doesn't darbu visos! Vai kāds ir jebkura doma, kā es varu aktivizēt šo atkal? Thanks in advance Jack Ps Es skrienu XP Professional |
|
| |||
| |||
| Hi guys vienkārši atjaunināt izdevies iegūt darbu, bet mana balss ir ļoti kluss, citiem cilvēkiem var tikko dzirdēt to, kāds ir kādas idejas kas tas varētu būt? |
|
| |||
| |||
| Vai jūs izskatījās ar skaņas vadības panelī, lai redzētu, vai mic apjoms ir noteikts zems? (Audio tab)
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izmēģināt mic palielinātu gan vadības paneļa un spēlē iestatījumus, ja tās spēļu
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| hi guys centās gan šiem ierosinājumiem bez rezultātiem: ( |
|
| |||
| |||
| ko mic tas ir? vai tā ir got specializētā vadītājiem?
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Man bija meklēt ap bet couldnt atrast nevienu tas Manta MM30 |
|
| |||
| |||
| esat lejupielādējis visiem atjauninājumiem, kas pēdējā laikā? varētu izmēģināt System Restore?
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| I havent lejupielādēt kaut kopš tā laika, im ekspluatācijas Service Pack 2, ja temperatūra brīdis |
|
| |||
| |||
| Drīkst stulbu jautājumu, bet jūs plug to Mic ligzdā, nevis Line Vienā jūs?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
![]() |
|
| Bookmarks |