![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti Utilizat microfonul meu o săptămână în urmă flawlessly, dar de fiecare dată am conectat-o in (inclusiv atunci când am fost într-un joc), până la locul de muncă este wouldnt i clic pe OK în fereastra care se auto detecta vine. Stupid am verificat cutia a spus că "nu detecta dispozitivele în viitor" de gândire s-ar lucra în mod automat, dar acum el doesnt work at all! Are cineva vreo idee cum pot permite acest lucru din nou? Mulţumesc în avans Jack Ps Mi XP Professional |
|
| |||
| |||
| Salut baieti doar să-şi actualizeze reuşit să-l de lucru, dar vocea mea este foarte linistit, alte persoane abia auzit-o, oricine are nici o idee despre ceea ce acest lucru ar putea fi? |
|
| |||
| |||
| Te-ai uitat în sunete pe panoul de control pentru a vedea dacă este setat mic volum redus? (Fila Audio)
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| încercaţi mic impuls atât în panoul de control şi în joc setări, în cazul în care pentru jocuri
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Salut baieti încercat atât de aceste sugestii pentru a fără nici un rezultat: ( |
|
| |||
| |||
| ce mic este? Are driver-ele de specialitate?
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Am avut o căutare în jurul couldnt găsi orice, dar este o Manta MM30 |
|
| |||
| |||
| te-ai descarcat de orice actualizări în ultima vreme? ar putea incerca un sistem de restaurare?
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| I havent descărcat nimic de atunci, IM execută Service Pack 2 în acest moment |
|
| |||
| |||
| Poate fi o chestiune de prost, dar ai făcut-o în priză Mic soclu, mai degrabă decât Line In una nu-i aşa?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |